Certificaat van kwalificatie

It has passed ISO13485, GMP quality management system and CE certification. The field of various functional health materials has been cultivated for many years, And the safety protective equipment industry has mature technology, rich experience, strong strength, wide range of customers And other factors.

  Met uitstekende ontwerp-, productie- en kwaliteitscontrole heeft de onderneming iso9001:2015 internationale certificering goedgekeurd, en zijn belangrijkste producten hebben EU-CE-certificering verkregen.Op het gebied van verschillende functionele gezondheidsmaterialen voor vele jaren, heeft de veiligheids- en productindustrie rijpe technische ideeën en rijke ervaring, zoals de omvang van de klanten. Het werd opgericht in 2017 om te voldoen aan de behoeften van de industriële ontwikkeling. Het is een professionele productie- en verwerkingsbedrijf gespecialiseerd in de R&D, productie en verkoop van producten.

Vanaf het begin, na vijftien jaar dubbele inspectie van de markt en klanttevredenheid, heeft het grote vooruitgang geboekt en heeft het veel klanten lof en industriële eer gewonnen, zoals "provinciale bedrijfscertificering", "hoge kwaliteit service award", "top tien bekende bedrijven", en "uitstekende leverancier" van stofvrije kleding. De onderneming heeft een lange termijn coo


图片关键词

图片关键词

图片关键词


Awesome Image

Vind de beste prijs verpakkingsmachines door een echte leverancier van China --Zhejiang Bespacker Machine Co. Ltd. Wij bieden een breed scala aan volledig automatische verpakkingsmachines.

Online bericht

Telephone
Product
Inquiry
QQ